Hemmottelua parhaalle Ystävällesi

Koirahieronta sopii kaikille koirille aina pennusta senioriin, kotikoirista harrastus- ja työkoiriin! Hieronnalla poistetaan koiran kehosta lihasjännityksiä sekä parannetaan verenkiertoa, imunestekiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronnan tukena käytän tarvittaessa hoitolaseria, jonka avulla saadaan parannettua lihaskudoksen aineenvaihduntaa. Laserhoito vähentää myös kudoksen kipua sekä turvotusta.

Jos mietit hieronnan sopivuutta koirallesi, ota yhteyttä ennen ajan varaamista! 

Hieronnat pääasiassa Surkuhupaisan omalla toimitilalla (Mäntytie 40). 
Hieronnan tutustumiskäynti on suunnattu pennuille ja koirille joiden tulee harjoitella käsiteltävänä oloa tai jotka jännittää esimerkiksi vieraita ihmisiä tai paikkoja.

Laserhoidolla voidaan hoitaa niin akuutteja kuin kroonisiakin vaivoja. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kiputilat, tulehdukset, jänne- tai nivelvammat. Laserhoito parantaa vaurioituneen kudoksen mikroverenkiertoa, kiihdyttää vaurioituneen kudoksen paranemisprosessia sekä lievittää kipua. Laser on hoitomuotona kivuton ja miellyttävä. Paras hoitovaste saadaan sarjahoitona, akuutteihin vammoihin suositellaan 3-5 hoitokertaa. Kroonisiin vaivoihin paras apu saadaan säännöllisillä hoidoilla.


Kynsien leikkaamiseen apua? Kynsien leikkaaminen Surkuhupaisan omalla toimitilalla (Mäntytie 40), 15min aika on koirakohtainen! Huomaathan, että tämä palvelu ei ole koulutusta varten. Jos kynsien leikkaamista tarvitsee harjoitella (omaehtoinen käsittely), varaa siihen yksityiskoulutus (60min). 

Kynsien leikkaus

Koiran kynsien leikkaus samalla käynnillä.
Hinta: 14 EUR
Kesto: 10 min.

Lisäaika

Samalla käynnillä talouden toisen koiran kynsien leikkaus.
Hinta: 14 EUR
Kesto: 10 min.

Toisen koiran hieronta

Samalla käynnillä talouden toisen koiran hieronta
Hinta: 45 EUR
Kesto: 45 min.

Koirahieronta

Otathan yhteyttä ennen hieronnan varaamista, jos mietit hieronnan sopivuutta koirallesi. Huomioithan, että aika on yhdelle koiralle. Saatavilla myös sarjakortti! 5krt / 225€
Hinta: 52 EUR
Kesto: 50 min.

Laserhoito

Yhden koiran hoito laserilla. Saatavilla myös sarjakortti 5krt / 110€, kysy lisää!
Hinta: 25 EUR
Kesto: 20 min.

Tutustumiskäynti

Tutustumiskäynti koirahierontaan ja käsittelyyn pennuille, nuorille tai aroille koirille.
Hinta: 20 EUR
Kesto: 20 min.

Kynsien leikkaus

Koiran kynsien leikkaus, 15min Kynsipassilla joka viides kynsien leikkaus puoleen hintaan! HUOM! Aika yhdelle koiralle.
Hinta: 14 EUR
Kesto: 15 min.