Yrittäjä

Olen Wiivi Korhonen, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Valmistuin eläintenkouluttajaksi syksyllä 2018 Ylä-Savon ammattiopistosta. Koirahierojaksi olen valmistunut syksyllä 2013 Kauhajoelta. Tällähetkellä opiskelen eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa.

Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi 3 koiraa - italianseisoja Tutti, bordercollie Ralli sekä käyttölinjainen labradorinnoutaja Huti. Tällähetkellä Tutin kanssa keskitytään pääasiassa käytännön metsästykseen, Rallin kanssa vetolajit on vienyt täysin mennessään. Huti on vielä nuori, mutta tulevaisuudessa on tarkoitus suunnata metsästyksen lisäksi rodunomaisiin lajeihin sekä TOKOn pariin. 
Minulla on ollut treeni- sekä kisakoiria myös palveluskoirapuolella, lähinnä jäljellä sekä suojelussa (IGP). Palveluskoiralajeihin sain kipinän suorittaessani varusmiespalvelusta sotakoiranohjaajana Porin Prikaatissa Niinisalossa.

Minulle tärkeitä arvoja kouluttajana ovat eläimen omaehtoisuuden, turvallisuuden tunteen sekä aidon motivaation huomioiminen ja tukeminen kaikissa tilanteissa – oltiinpa kotona arjen keskellä tai treenikentällä. Korostankin hyvin paljon omia arvojani kursseillani ja koulutuksissani.

Olen Suomen Eläintenkouluttajat ry: n jäsen ja käytän koulutuksissa vain positiivisia sekä tutkittuun tietoon perustuvia koulutusmenetelmiä.