Lajikoulutus   
Lajikoulutuksiin osallistuessa on hyvä olla jo joitain pohjataitoja — kontakti, istu/maahan ja koira palkkautuu ruualla tai lelulla. 

Seuraamisen tehokurssi keskittyy nimensä mukaisesti seuraamisen rakentamiseen ja vahvistamiseen. Voit olla liikkeen opettamisessa alkumetreillä tai jo pidemmällä, sillä harjoitukset sovitetaan koirakon toiveiden mukaan.  Tällä kurssilla laitetaan koirat ja ohjaajat töihin! 

Harrastuskoiran perustaidot -kurssilla rakennetaan erilaisia lajeissa tarvittavia pohjataitoja. Kurssi sopii hyvin pennuille tai jo vanhemmille koirille, jotka haluaa suunnata kohti lajitreenejä. Kurssin harjoituksia sovelletaan kunkin koirakon tason mukaan. 

Nose work on mukaansa tempaava laji, jossa laitetaan nenät töihin! Kurssilla keskitytään lajin alkeisiin ja hajun (eukalyptus) tunnistamiseen ja etsinnän alkeisiin. Sopii pennuista sennuihin!

Metsästyskoirien omalla kurssilla harjoitellaan metsästyskoirille tärkeisiin taitoihin, muun muassa nouto ja luovutus, lähellä pysyminen sekä taukokäytös tulevat tutuiksi. 

helmikuuEvästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.