Lajikoulutus   
Lajitreenit on hauskaa – Yhdessä! 

Seuraamisen tehokurssi 
keskittyy nimensä mukaisesti seuraamisen rakentamiseen ja vahvistamiseen. Voit olla liikkeen opettamisessa alkumetreillä tai jo pidemmällä, sillä harjoitukset sovitetaan koirakon toiveiden mukaan.  Tällä kurssilla laitetaan koirat ja ohjaajat töihin! 

Harrastuskoiran perustaidot -kurssilla rakennetaan erilaisia lajeissa tarvittavia pohjataitoja. Kurssi sopii hyvin pennuille tai jo vanhemmille koirille, jotka haluaa suunnata kohti lajitreenejä. Kurssin harjoituksia sovelletaan kunkin koirakon tason mukaan. 

Nose work on mukaansa tempaava laji, jossa laitetaan nenät töihin! Kurssilla keskitytään lajin alkeisiin ja hajun (eukalyptus) tunnistamiseen ja etsinnän alkeisiin. Sopii pennuista sennuihin! Hajutyökurssilla kohdehajuna voi käyttää omistajan haluamaa hajua, esimerkiksi kanttarelleja. Sopii myös tunnistusnoudon alkeiden treenaamiseen.

Metsästyskoirien omalla kurssilla harjoitellaan metsästyskoirille tärkeisiin taitoihin, muun muassa nouto ja luovutus, lähellä pysyminen sekä taukokäytös tulevat tutuiksi. 

MEJÄ eli metsästyskoirien jäljestämiskoe on koemuotona sekä virike mielessä koirille erittäin mieleinen, itsenäiseen työskentelyyn ohjaava laji. Jäljestäminen sopii kaikille koirille. Jälki tehdään verellä (nauta/hirvi) ja MEJÄ-nuuskutteluissa tutustutaankin ja luodaan hyvä mielikuva hajuun ennen metsään siirtymistä. 

tammikuu
helmikuu