Hemmottelua parhaalle Ystävällesi
Koirahieronta sopii kaikille koirille aina pennusta senioriin, kotikoirista harrastus- ja työkoiriin! Hieronnalla poistetaan koiran kehosta lihasjännityksiä sekä parannetaan verenkiertoa, imunestekiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronnan tukena käytän tarvittaessa hoitolaseria, jonka avulla saadaan parannettua lihaskudoksen aineenvaihduntaa. Laserhoito vähentää myös kudoksen kipua sekä turvotusta.

Jos mietit hieronnan sopivuutta koirallesi, ota yhteyttä ennen ajan varaamista! 

Hieronnat pääasiassa Torikadulla Pieksämäellä. Hieronnan tutustumiskäynti on suunnattu pennuille ja koirille joiden tulee harjoitella käsiteltävänä oloa.

Laserhoidolla voidaan hoitaa niin akuutteja kuin kroonisiakin vaivoja. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kiputilat, tulehdukset, jänne- tai nivelvammat. Laserhoito parantaa vaurioituneen kudoksen mikroverenkiertoa, kiihdyttää vaurioituneen kudoksen paranemisprosessia sekä lievittää kipua. Laser on hoitomuotona kivuton ja miellyttävä. Paras hoitovaste saadaan sarjahoitona, akuutteihin vammoihin suositellaan 3-5 hoitokertaa. Kroonisiin vaivoihin paras apu saadaan säännöllisillä hoidoilla.

Kynsien leikkaamiseen apua? Kynsien leikkaaminen Torikadulla, 15min aika on koirakohtainen! Huomaathan, että tämä palvelu ei ole koulutusta varten. Jos kynsien leikkaamista tarvitsee harjoitella (omaehtoinen käsittely), varaa siihen yksityiskoulutus (60min). 


Koirahieronta

Otathan yhteyttä ennen hieronnan varaamista, jos mietit hieronnan sopivuutta koirallesi. Huomioithan, että aika on yhdelle koiralle.
Hinta: 45 EUR
Kesto: 50 min.

Laserhoito

Saatavilla myös sarjakortti 5krt / 110€, kysy lisää!
Hinta: 25 EUR
Kesto: 20 min.

Tutustumiskäynti

Tutustumiskäynti koirahierontaan ja käsittelyyn pennuille, nuorille tai aroille koirille.
Hinta: 20 EUR
Kesto: 20 min.

Kynsien leikkaus

Koiran kynsien leikkaus, 15min Kynsipassilla joka kuudes kynsien leikkaus veloituksetta! HUOM! Aika yhdelle koiralle.
Hinta: 10 EUR
Kesto: 15 min.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.